Ház Umag


1 x Ház:
77.00
Szállás Umag: Spacious, two-floor apartment located in Punta, quiet, residential area of Umag. The accomodation is situated approx 200m from the sea and 1 km from the town centre. The apartment is 102 m2 in size + terrace of 9 m2 and a garden, sleeps 5 people and has 3 star rating. It consists of a living room with acces to terrace and garden, kitchen with dining area, one bedroom with one single bed and one double bed, second bedroom with three beds, and two bathrooms. In the living room there is a couch and armchair, which can be turned into beds. The apartment is equipped with an air conditioning, safe, central heating, flat screen TV (Croatian and free to air satellite channels), oven, fridge, freezer and coffee machine. Free WiFi Internet isÁltalános információk Umagról

Umag az Isztriai-félsziget északnyugati partján található öböl mentén elterülő történelmi kisváros. A település igazi turistaparadicsommá fejlődött az elmúlt évtizedekben, hiszen a tengerparti szakaszon kempingek, szállodák és búváriskolák sorakoznak egymás után. Mindamellett a város egy jól felszerelt kikötővel is rendelkezik. A hatalmas hírnévnek örvendő város népszerűsége nem véletlen, hiszen festői környezetével, történelmi műemlékeivel és csodás strandjaival méltán vált közkedveltté az utazóközönség körében.

Umagi látnivalók

Umag városát a rómaiak alapították, s a 13. század folyamán a velencei uralom alatt fejlődött stratégiailag fontos kikötővárossá. Umag történelmi város lévén nem szűkölködik látnivalókban. Az óváros régi házakkal körülvett, kacskaringós, szűk utcácskáin sétálva megtapasztalhatjuk egy igazi középkori horvát kisváros hangulatát. A 18. századi, barokk stílusban épített templom, a városfal és a megmaradt védőtornyok megtekintése nagyszerű kikapcsolódási lehetőség. A történelem szerelmeseinek ajánlott az ősi Sipar romjainak felkeresése, mely várostól mindössze négy kilométerre található.

Kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek Umagban

A városban nagyszerű kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek kínálkoznak az idelátogatók számára. A város környékén csodás strandok várják a pihenésre vágyókat, ahol természetesen az aktív kikapcsolódás kedvelői sem fognak unatkozni. A környék vizein lehetőség nyílik a búvárkodásra, szörfözésre, vízisíre, vagy vitorlázásra is. A városban fellelhető több teniszpálya és kerékpártúrára alkalmas útvonal is. Umag környékén számos kirándulási lehetőséget találhat minden érdeklődő. A kellemes gyalogtúrák során bárki megismerkedhet a környék növény- és állatvilágával, a kalandosabb kikapcsolódásra vágyók számára pedig lehetőség nyílik hegymászásra is. A túrák fáradalmait érdemes a helyi éttermekben kipihenni, hiszen a hagyományos horvát ízvilág megismerése igazi gasztronómiai élményt jelent.

Szállások Umagban – Umagi kiadó házak, kiadó ház Umag területén

Umag városában szálláshelyek tucatjai kínálkoznak a látogatók számára. A különféle hotelek, apartmanok, magánszállások és panziók ajánlatai között minden bizonnyal minden szálláskereső megtalálja az ízlésének és pénztárcájának legmegfelelőbb szálláshelyet.

Szállás Keresés

Szűkítés
       

A szállás típusa:


Booking.com
Autópálya, Autópályadíj-kalkulátor Horvátország