Szállások Štôla


Rogalo

Panzió

map
Dies ist ein neu renoviertes Gebäude ohne Veränderung der Kapazität des neuen Restaurant und Bar. Ausbildungsmöglichkeiten, Diskotheken, verschiedene Feste, Hochzeiten und dergleichen. Mit Parken im Parkhaus Kameras bewachten das Gerichtsgebäude. BBQ im Garten in dem offenen Kamin.

APARTMAN ANNA

Apartman

map


Stóla - Štôla

Elhelyezkedését tekintve a Magas- és az Alacsony-Tátra közötti Liptói medence keleti, szűkebb végén található. A falu először egy bencés kolostor köré épült, később a mezőgazdaság és a kézművesség adta a lakosság megélhetését, majd a Tátra turisztikai értékeinek elterjedésével a turizmus is megerősödött Štŏlán.

Stóla szálláshelyek - szállások Štôla területén

A szállást keresők elsősorban a vendégházak kínálataiból válogathatnak, de van néhány apartman és kisebb szálloda is a környéken. A kínálat ennek ellenére nem mondható szegényesnek. A szolgáltatások magas színvonalúak, a szobák rendezettek, igényesek és jól karbantartottak. Étkezési lehetőséget mindenhol tudnak biztosítani, családokat és nagyobb társaságokat is vendégül tudnak látni.

Látnivalók, programlehetőségek

A környék a kellemes pihenésre vágyók paradicsoma. A hegyek közötti varázslatos panoráma, a tiszta, friss levegő, csendes környék ideális a feltöltődésre vágyók számára.

A falucska közelében van a Csorba-tó, ahol magas színvonalú üdülőszolgáltatásokkal várják a látogatókat. A tó és környéke kikapcsolódásra és gyógyulásra is kiváló lehetőségeket biztosít. A légúti megbetegedések kezelésében jár élen a tájegység.

A hegymászók is kedvüket lelhetik a környéken, hisz mind az Alacsony-, mind a Magas-Tátra könnyen elérhető közelségben van Stólától. A legvonzóbb talán a Tátra legnevezetesebb csúcsa, a Gerlachfalvi-csúcs, mely szintén a régióhoz tartozik. A könnyedebb kirándulásra vágyó családok a számos jelzett és rendszeresen karbantartott túraútvonal közül válogathatnak. A programszervezők és túravezetők természetesen a kerékpárosokra is gondoltak, számukra is vannak jelölt útvonalak.

A hegyek természeti és geológiai értékeinek védelmét szolgálják a Tátrai és az alacsony-Tátra Nemzeti Park. A védett területek ilyen sűrűségéből, a látnivalók sokaságára lehet következtetni. A mészkőhegységek lenyűgöző jég, víz és szél által alakított formái, a csak itt élő állat és növényfajok, a barlangok, hegyi patakok, rajtuk zúgókkal és vízesésekkel mindenkit varázslatba ejtenek.

Ha már hegyek közelében járunk, nem maradhat el a repertoárból a síelés sem. Természetesen több síközpont is várja a siklani vágyókat, történjen az lécen, deszkán vagy szánkón. A pályák megközelítését felvonók biztosítják, pályáik változatos nehézségi szintűek és vonalvezetésűek. A kezdőket az iskolák szakképzett oktatói vezetik be a télsportok rejtelmeibe. A nap közbeni felfrissülésről hegyi bárok, éttermek gondoskodnak. A szolgáltatások sorából nem hiányoznak a tárolók, kölcsönzők, gyerekprogramok, éjszakai síelés, a szállók biztosította transzfer és mindez álomszerű környezetben.

Kellemes időtöltést ígér Stóla és környéke!

Szállás Keresés

Szűkítés
       

A szállás típusa:


Szállások a közelben
       

Távolság


Booking.com
Autópálya, Autópályadíj-kalkulátor Horvátország