Szállások Poggibonsi


ALCIDE

Hotel

map
The Hotel-Restaurant Alcide is situated in the center of  Poggibonsi, a few minutes from the train station and 1 km from the exit of the freeway Firenze-Siena. Because of its position it enables you to visit both the main centres of sightseeing and historical interest of Tuscany, it is just 23 km from Siena and 35 km from Florence. The szálloda has 81 rooms of which 8 superior and 2 modern equipped conference rooms with a seating capacity of 100 poeple and a free parking for cars and buses. The rooms are equipped with Wi-Fi, Sky, pay per view. The restaurant founded and managed by the family Ancillotti since 1849, is made up of three large dining rooms and an open air terrace, where  breakfast is also served in the summer time. Our renowned restaurant is famous for its seafood specialities and other tuscan dishes with a variety of precious wines. The szálloda staff  is at your disposal to arrange wine tasting tours  in the heart of the Chianti area.

Vernianello

Apartman

map
Vernianello a tanya egy kis családi gazdaság, fészkelt a szívében, a hegyek a Chianti Sienese körül erdők, szőlőskertek és olajfaligetek. Ideális azok számára, akik a kellemes pillanatokat, hogy a pihenni, megcsodálta a gyönyörű táj, a barátságos és kényelmes, még a bor kóstolása ipar. Az ártalmatlanítás vendégeink vannak medence, nagy napozóterasz, ahol vasárnap a fürdést, a kertben 3000 mq.dove menedéket olvasni egy jó könyv a fenyőfák árnyékában, hinta egy függőágyban. Mulattató a fiatalabb vendégek vannak asztalitenisz, biliardino, mini focipálya / tollaslabda, játszótér felszerelve, légi hoki, tam-tam, bocce, szőnyeg és rugalmas. L &#39gazdaságban különböző apartmanok. A Vernianello Farm van 5 km-re Poggibonsi, egy kisváros, ahol mindent megtalál, amit meg kell, hogy kényelmesebb üdülés: áruházak, bevásárlóközpontok, gyógyszertárak, kórházak, üzletek, posta és a bankok. Poggibonsi is stratégiai kapcsolódó valamennyi főbb turisztikai célpontok Toszkánában, mint a San Gimignano, Siena, Firenze, Volterra, Castellina in

Val di gallo1

Apartman

map
A szerkezet van a csodálatos toszkán vidék szívében, a Chianti Senese.  Ez egy bájos kő parasztház, amely a közelmúltban felújított megtartva az eredeti stílusát, és vált a szép és kényelmes 3 apartman. Az apartman Val di Gallo1 található a földszinten és coomposit a konyha, étkezővel és kandallóval, nappali dupla kanapéval, kétágyas hálószoba, fürdőszoba.  Az okok van a hegyoldalon, és biztosítja a gyönyörű kilátás nyílik a környező szőlőkre és olajbogyó ligetek, jellemző Toscana.  A hangulat az, amit talál a házban, mivel a Val Di Gallo magatartása család.  Ez az ideális hely azok számára, akik kíván eltölteni egy nyaralás nyugodt, mélyen a kapcsolatot a természettel, hanem az is tökéletes, hogy látogasson el történelmi és művészeti hely Toszkána.  A stratégiai helyzete lehetővé teszi, hogy elérje a várost Poggibonsi mindenféle boltok 5 perc alatt, Castellina in Chianti 16 Km.., A középkori város, San Gimignano híres tornyok 14 Km.., Siena 30km., Florence 40km., Pisa 103. km.  A vendégek rendelkezésére áll nagy kert gyümölcsfákkal és olajfa-ligetek, közös medence (6 x 12 m. Nyit 01/04 31/10), kerti bútorokkal berendezett, és állítsa panorámás helyen, közös grill és kenyér sütő .  Kis közös mosókonyha mosó, mosás, ruhaszárító, vasaló és vasalódeszka.  Minden apartman a villa biztosított saját szabadtéri terület felszerelt asztallal és székekkel. Fűtés kizárt az ár, fizetendő fogyasztás

agriturismo terenzano

Apartman

map
Az.agr.PODERE VAL DI GALLO
Ház

map
Bérlés apartmanok nyitott országban Chianti terület, konyha, hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, kert, kerti grill, medence, parkoló lot.Easy elérhető S.Gimignano-Firenze-Siena-Pisa-Volterra-Chianti, stb

Leprotto
Apartman

map
Val di Gallo 3
Apartman

map
The structure is situated in the splendid Tuscany countryside, in the heart of the Chianti Senese. It is a charming stone farmhouse which has been recently restored maintaining the original style and turned into nice and confortable 3 appartments. The apartment Val di Gallo 3 is on the ground floor with indipendnce entry and it\'s composed with kitchenette with dining area, double bedroom, bathroom. The grounds is situated on the hillside and affords beautiful views over the surrounding vineyards and olive-groves, typical of Tuscany. The atmosphere is the one you find in your house, since Val Di gallo is conduct by family. It is the ideal place for those of you who intend to spend an holiday calm, deeply in contact with nature but it is also perfect to visit historical and artistic place of Tuscany. The strategic position permits you to reach the town Poggibonsi with all kinds of shops in 5 minutes, Castellina in Chianti 16 Km., the medieval town of san Gimignano with its famous towers 14 Km., Siena 30Km., Florence 40Km., Pisa 103 Km. At guests\' disposal large garden with fruit -trees and olive-groves, shared swimming pool (6 X 12 m. open from 01/04 to 31/10) equipped with garden furniture and set in panoramic location, shared barbecue and bread-oven. Small shared laundry with washer, wash, clothesline, iron and ironing board. All the appartments of the villa are provided with a private outdoor area furnished with table and chairs. Heating excluded from the price, to be paid according to

Val di Gallo 2
Apartman

A szerkezet van a csodálatos toszkán vidék szívében, a Chianti Senese.  Ez egy bájos kő parasztház, amely a közelmúltban felújított megtartva az eredeti stílusát, és vált a szép és kényelmes 3 apartman. Az apartman Val di Gallo 2 van az első emeleten áll cucna, 2 db kétágyas hálószoba, fürdőszoba.  Az okok van a hegyoldalon, és biztosítja a gyönyörű kilátás nyílik a környező szőlőkre és olajbogyó ligetek, jellemző Toscana.  A hangulat az, amit talál a házban, mivel a Val Di Gallo magatartása család.  Ez az ideális hely azok számára, akik kíván eltölteni egy nyaralás nyugodt, mélyen a kapcsolatot a természettel, hanem az is tökéletes, hogy látogasson el történelmi és művészeti hely Toszkána.  A stratégiai helyzete lehetővé teszi, hogy elérje a várost Poggibonsi mindenféle boltok 5 perc alatt, Castellina in Chianti 16 Km.., A középkori város, San Gimignano híres torony 14 Km.., Siena 30km., Florence 40km., Pisa 103 Km.  A vendégek álló nagy kert gyümölcsfákkal és olajfa-ligetek, közös medence (6 x 12 m. nyit 01/04 31/10), kerti bútorokkal berendezett, és állítsa panorámás helyen, közös grill és kenyér sütő.  Kis közös mosókonyha mosó, mosás, ruhaszárító, vasaló és vasalódeszka.  Minden apartman a villa biztosított saját szabadtéri terület felszerelt asztallal és székekkel. Fűtés kizárt az ár, fizetendő fogyasztásPoggibonsi - Általános információk

Olaszországban, a Valdesa völgy központjában található, Siena tartományban. Teljes területe 70km2, lakossága megközelíti a 30.000 főt. A város védőszentje San Lucchese, ünnepnapja április 28.-án van. A városról 1982-es dalában említést tesz Franco Battiato.

Poggibonsi történelme

A város már a neolitikus korban is létezett, de az első civilizációs bizonyítékok az etruszkok korára vezethetők vissza. Mint település, a 12. század környékén jelent meg, amikor is emberek vándoroltak a vidékre, és megkezdték itt életüket. Ebben az évszázadban egy hittudományi iskola is megnyitotta kapuit. VII. Henrik elkezdte a helyreállításokat, de sajnos nem élte meg a munka befejeztét. 1484-ben Lorenzo de’ Medici átvette a vezetést és létrehozta a reneszánsz várost. A második világháború során rengeteg bombatámadás érte. A 20. századra a város teljesen kifejlődött és megújult. Mára aktív gazdasággal és iparral rendelkezik, a Valdesa vidék legjelentősebb ipari települése.

Nevezetességek, látnivalók

A városnak 3 nevezetessége van, melyre nagyon büszkék. A Palazzo Pretorio a 13. századból és melléképülete a Torre del Podesta, ahol a helyi önkormányzati ülések zajlottak. 1997 óta egy paleontológiai kiállítás is működik az épületben.

A gótikus stílusban épült San Lorenzo templom egy történelmi esemény színhelye is volt 1495-ben. Itt találkozott VIII.Károly és Giralmo Savonaralo. Belső terét egy Neri di Bicci festmény díszíti, valamint egy másik festmény Madonna della Grazie ábrázolásával. Egy 14. századi fa feszület is helyet kapott a templomban.

A Santuario del Romituzzo egy ősi épület, amelyet tiszteletük jelképéül emeltek a Madonnának. Van egy harangtornya, ami a 15. században épült.

A várostól nem messze olyan híres épületek találhatók még, mint a San Lucchese Bazilika az 1200-as évekből, a Guidi család ősi erődje, a Castello di Strozzavolpe, valamint a Castello della Magione, amely egy kicsiny templom volt és a Máltai Lovagok otthonául szolgált. Jelenleg a Milicia Templi tulajdonát képezi. Ezeken kívül még több templom is kínál érdekességet a látogatók számára.

Szálláshelyek Poggibonsiban – szállások Poggibonsi területén

Poggibonsi területén közel 10 neves szálláshely közül válogathatunk. Találhatunk itt csillag nélküli szállást, mint a Tenuta il Tresto, vagy 4 csillaggal rendelkezőt, mint a Hotel Villa San Lucchese. A különbségek nem csak az árfekvésben, de a szállások felszereltségében is észrevehetők. Míg a farmházban a múlt dominál, addig a hotel berendezése új és modern. A farmházban egy éjszaka reggelivel már 16.600 Ft-tól igénybe vehető. A Hotel Villa San Lucchese egy szobája 2 fő részére 28.000 Ft-tól bérelhető.

Bármely szállástípust is választják, a csodás környezet és a kellemes pihenés garantált!

Szállás Keresés

Szűkítés
       

A szállás típusa:


Szállások a közelben
       

Távolság


Booking.com
Autópálya, Autópályadíj-kalkulátor Horvátország