Szállások Lesce


HOTEL KREK *** APARTMA

Hotel

map
A HOTEL KREK *** Lesce új turisztikai és bevásárlóközpontjában található. Elhelyezkedése miatt ideális helyszín üdüléshez, üzleti úthoz, vagy tárgyalásokhoz is. A családi vállalkozásként üzemeltetett szálloda gyors, jó minőségű szolgáltatást nyújt az elérhető legjobb árakon. A hotelból lélegzetelállító kilátás nyílik az egyik oldalon a Júlia-Alpok, a másik oldalon pedig a Karavanka hegységre. A szálloda teljes területe, illetve minden szoba légkondicionált. Összesen 36 tágas, és modern berendezésű szobával rendelkezünk, melyekben 102 ágy található. Kínálatunkban megtalálhatók az egy-, két-, és háromágyas szobák, a négyszemélyes családi szobák, illetve 2 darab teljesen felszerelt négyszemélyes apartman is. A szobák telefonnal, széffel, és Internet eléréssel szolgálják vendégeink kényelmét és biztonságát. Éjjel-nappal nyitva tartó éttermünkben vendégeink különböző menükből, és étlapról is választhatnak. A 80 személyes konferenciaterem, és a tetőterasz megbeszélések, társasági események helyszíneként szolgálnak. Minden szobához parkolóhely tartozik, a hotelhez tartozó mélygarázsba, vagy közvetlenül a szálloda előtt. A parkoló buszokat is

HOTEL KREK ***

Hotel

map

HOTEL KREK ***

Hotel

map

HOTEL KREK ***

Hotel

map
HOTEL KREK ***
Hotel

map


Mit érdemes tudnunk Lescéről?

Lesce aprócska, mindössze kétezer-hétszáz fős lakosságú település Észak-Szlovéniában, az osztrák határhoz közel. Kis mérete lévén az ipar mellett a turizmusból igyekszik eltartani magát, így egész évben tárt karokkal várja a pihenni vágyó vendégeket.

A városka történelme igen régre nyúlik vissza, első említése 1004-ből való, a Mária Mennybemenetele névre keresztelt templomát pedig 1140-ben építették. Az eredeti épület, mely fából készült, természetesen már nem áll, de a helyén létrehozott tizennegyedik századi építmény még igen. A templom egyébként azért is érdekes, mert benne található Szlovénia legrégebbi szignóval ellátott freskó, melyet Nikolai és Štefan Gorica készítettek.

A régi városközpontban sétálva több más érdekes és régi épület kerülhet a szemünk elé, érdemes lehet egy-egy pillantást vetni ezekre is. De Lesce természetesen nem csak múltjának emlékhelyeivel próbálja becsalogatni a vendégeket, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az idelátogató jól érezze magát. Ennek szellemében építették ki a környék egyik legnagyobb golfpályáját is. Az extrémebb szórakozás kedvelőire is gondoltak, így létrehoztak egy alpesi repülőcentrumot, ahol olyan sportokat próbálhatunk ki, mint az ejtőernyőzés vagy a siklóernyőzés. Érdekességként találhatunk itt egy kiállítást is régi stílusú repülőgépekből, illetve lehetőségünk van a nagy izgalmakra harapni valamit, hiszen éttermet is üzemeltetnek a repülőcentrum területén.

Kinek ajánljuk?

Lescében talán elsősorban a levegő és a repülés szerelmesei találhatják meg azt, amit egy nyaralásban keresnek. Számukra minden lehetőség adott a kellemes időtöltéshez és az élménydús kikapcsolódáshoz. A kevésbé bátrak ugyanakkor kiélvezhetik a környék nyugalmát és a városka szép kulturális látványosságait, ha úgy döntenek, hogy Lescét választják úti célul.

Milyen szállások várnak Lescében? Lescei szállások – szálláshelyek Lesce területén

Lesce, mivel elsősorban vendégeire építi fel éves bevételét, szállások tekintetében nem szűkölködik. A kempingektől elkezdve az apartmanokon és moteleken át a többcsillagos szállásokig igen széles palettáról választhatunk, az ajánlatok nagy része pedig még a pénztárcánkat is megkíméli.

Szállás Keresés

Szűkítés
       

A szállás típusa:


Szállások a közelben
       

Távolság


Booking.com
Autópálya, Autópályadíj-kalkulátor Horvátország