Smještaj Zreče

Na stranici se prikazuju rezultati pretraživanja izraza: 'Zreče smještaj''. Novo pretraživanje započnite klikom na narančastu tipku ''Traži'. Posjetite nas ponovo jer naša se ponuda neprestano povećava. Možda ćete tada pronaći više rezultata za Zreče.

APARTMA POTNIK
Apartman

Apartma POTNIK se nalazi na rijeci Dravinju u centru Zreče. Kupka Terme Zreče je samo 600 m daleko i ljeti i zimi sportski centar Rogla je 13 km. Kuća je u bujnom zelenom okruženju. Moderna oprema apartmana uključuje kabel TV i besplatni internet. Naši gosti su dobrodošli da koristite za   >>>  

Apartma Mojca
Apartman

APARTMA JAGODA
Apartman

Apartmani su smješteni u mirnom selu između Zreče i Rogla. Opremljen s vlastitom kuhinjom, TV, kupatilo i zasebne spavaće sobe. Mogućnost kućne ljubimce. Spremište za skije. Dostupan u zajedničkoj sobi u hodniku, igračke za djecu, ljetnim domaće povrće i voće. Gosti su u za   >>>  

apartma cokla
Apartman

APARTMAJI LIPA ROGLA / ZREČE
Apartman

Okružen veličanstvenim planinama i rudarskog Pohorja, na mjestu gdje planinska rijeka Dravinju smiruje i svijet povezuje s Dravinju brda, razvijen Zreče - mladi slovenski grad. Pečat gradu i glavni spa Zreče i Rogla, koji nude bogat izbor aktivnosti u slobodno vrijeme u svako doba   >>>  Zreče

A település az Alpok keleti végénél, a Pohorje lábainál fekszik, Szlovénia középső, keleti részén. A gyönyörű erdős környezet és a barátságos hangulat igazán vendégcsalogatóvá teszi az egyébként is kellemes, pihenésre csábító falucskát. Több kisebb település egyesítésével alakították ki mai formáját, ezért a házak nagyobb távolságra vannak egymástól, teret engedve a természetnek. A község egyik erőssége a turizmus.

Zrečei szállások

A vidék a villáktól az erdei faházakig, hegyi kunyhókig terjedő skálán kínál lehetőséget a szállást keresőknek. Zreče fekvéséből adódóan bárhol legyen is a választott ideiglenes lakóhely, biztosak lehetünk a háborítatlan, erdei környezet nyújtotta kellemes, feltöltő pihenésben.

A szállások mindegyike jól kiépített és gondosan megszervezett közlekedési kapcsolatban van a síközponttal és a helyi fürdővel is. A transzferszolgáltatás szinte minden esetben ingyenes a szállóvendégek részére.

Turizmus Zrečében

Fő vonzereje a Rogla síközpont, mely egyre több turistát vonzott a településre és környékére. A folyamatos fejlesztéseknek és bővítéseknek köszönhetően Szlovénia egyik legjobb pályája épült itt ki és elmondható róla, hogy a leghóbiztosabbak között is van az országban! A turisztikai újítások nem csak a síelésre korlátozódtak. Van lehetőség úszni a medencékben vagy mozogni egy jót a fitnesstermekben, majd ezután szaunázni és ellazulni a masszázsszalonok nyújtotta kényeztetés közben. Természetesen elmaradhatatlanok a helyi fogásokat kínáló éttermek, bárok és kávézók, melyek a városka szellemével tökéletes egységben az egészségre is nagy hangsúlyt fektetve állítják össze kínálatukat.

Aki nem télen látogatna el a településre, az is több program közül választhat kedvére valót. Csodás kirándulások tehetők az Alpok keleti régiójában, de túrakerékpárosok is szívesen látogatják a környéket. Nagy gonddal ápolt golfpályák, mászófalak, tenisz-és egyéb sportpályák igyekeznek tartalmassá tenni az üdülés napjait.

A település termálvize és a Zreče fürdő a világ számos táján ismertek. Több színvonalas fürdőt is kialakítottak, ahol a gyógyhatású vizek kedvelőinek minden igényét igyekeznek kielégíteni.

A kellemes erdei környezet kiváló lehetőségeket kínál a gyógyulni vágyóknak is. Ebben segítenek az itt kialakított tiszta levegőjű, nyugalmas szanatóriumok és a jól képzett egészségügyi személyzet.

Zreče látnivalói

A síközpontban több kilátót is építettek, ahonnan remek panoráma nyílik a gyönyörű hegyes-völgyes vidékre.

Érdemes ellátogatni a Dravinja folyó mentén álló Slovenske Konjice kastélyhoz, mely program egy családi kirándulás részeként is tökéletes. A kastély története az 1100-as évekig nyúlik vissza, mikortól számos alkalommal került új tulajdonoshoz. Birtokolta I. Lipót császár és később karthauzi szerzetesek is.

Kellemes szórakozást!
Smještaj Pretraži

Pretraži po
       

Tip smještaja:


Smještaj u blizini
       

Udaljenost


Booking.com
Tečajna lista
=
Kalkulator cestarina Hrvatska