Smještaj Zreče

Na stranici se prikazuju rezultati pretraživanja izraza: 'Zreče smještaj''. Novo pretraživanje započnite klikom na narančastu tipku ''Traži'. Posjetite nas ponovo jer naša se ponuda neprestano povećava. Možda ćete tada pronaći više rezultata za Zreče.

APARTMAJI LIPA ROGLA / ZREČE
Apartman

Okružen veličanstvenim planinama i rudarskog Pohorja, na mjestu gdje planinska rijeka Dravinju smiruje i svijet povezuje s Dravinju brda, razvijen Zreče - mladi slovenski grad. Pečat gradu i glavni spa Zreče i Rogla, koji nude bogat izbor aktivnosti u slobodno vrijeme u svako doba   >>>  

Apartma Mojca
Apartman

APARTMA JAGODA
Apartman

Apartmani su smješteni u mirnom selu između Zreče i Rogla. Opremljen s vlastitom kuhinjom, TV, kupatilo i zasebne spavaće sobe. Mogućnost kućne ljubimce. Spremište za skije. Dostupan u zajedničkoj sobi u hodniku, igračke za djecu, ljetnim domaće povrće i voće. Gosti su u za   >>>  

apartma cokla
Apartman

APARTMA POTNIK
Apartman

Apartma POTNIK se nalazi na rijeci Dravinju u centru Zreče. Kupka Terme Zreče je samo 600 m daleko i ljeti i zimi sportski centar Rogla je 13 km. Kuća je u bujnom zelenom okruženju. Moderna oprema apartmana uključuje kabel TV i besplatni internet. Naši gosti su dobrodošli da koristite za   >>>  Zreče

A település az Alpok keleti végénél, a Pohorje lábainál fekszik, Szlovénia középső, keleti részén. A gyönyörű erdős környezet és a barátságos hangulat igazán vendégcsalogatóvá teszi az egyébként is kellemes, pihenésre csábító falucskát. Több kisebb település egyesítésével alakították ki mai formáját, ezért a házak nagyobb távolságra vannak egymástól, teret engedve a természetnek. A község egyik erőssége a turizmus.

Zrečei szállások

A vidék a villáktól az erdei faházakig, hegyi kunyhókig terjedő skálán kínál lehetőséget a szállást keresőknek. Zreče fekvéséből adódóan bárhol legyen is a választott ideiglenes lakóhely, biztosak lehetünk a háborítatlan, erdei környezet nyújtotta kellemes, feltöltő pihenésben.

A szállások mindegyike jól kiépített és gondosan megszervezett közlekedési kapcsolatban van a síközponttal és a helyi fürdővel is. A transzferszolgáltatás szinte minden esetben ingyenes a szállóvendégek részére.

Turizmus Zrečében

Fő vonzereje a Rogla síközpont, mely egyre több turistát vonzott a településre és környékére. A folyamatos fejlesztéseknek és bővítéseknek köszönhetően Szlovénia egyik legjobb pályája épült itt ki és elmondható róla, hogy a leghóbiztosabbak között is van az országban! A turisztikai újítások nem csak a síelésre korlátozódtak. Van lehetőség úszni a medencékben vagy mozogni egy jót a fitnesstermekben, majd ezután szaunázni és ellazulni a masszázsszalonok nyújtotta kényeztetés közben. Természetesen elmaradhatatlanok a helyi fogásokat kínáló éttermek, bárok és kávézók, melyek a városka szellemével tökéletes egységben az egészségre is nagy hangsúlyt fektetve állítják össze kínálatukat.

Aki nem télen látogatna el a településre, az is több program közül választhat kedvére valót. Csodás kirándulások tehetők az Alpok keleti régiójában, de túrakerékpárosok is szívesen látogatják a környéket. Nagy gonddal ápolt golfpályák, mászófalak, tenisz-és egyéb sportpályák igyekeznek tartalmassá tenni az üdülés napjait.

A település termálvize és a Zreče fürdő a világ számos táján ismertek. Több színvonalas fürdőt is kialakítottak, ahol a gyógyhatású vizek kedvelőinek minden igényét igyekeznek kielégíteni.

A kellemes erdei környezet kiváló lehetőségeket kínál a gyógyulni vágyóknak is. Ebben segítenek az itt kialakított tiszta levegőjű, nyugalmas szanatóriumok és a jól képzett egészségügyi személyzet.

Zreče látnivalói

A síközpontban több kilátót is építettek, ahonnan remek panoráma nyílik a gyönyörű hegyes-völgyes vidékre.

Érdemes ellátogatni a Dravinja folyó mentén álló Slovenske Konjice kastélyhoz, mely program egy családi kirándulás részeként is tökéletes. A kastély története az 1100-as évekig nyúlik vissza, mikortól számos alkalommal került új tulajdonoshoz. Birtokolta I. Lipót császár és később karthauzi szerzetesek is.

Kellemes szórakozást!
Smještaj Pretraži

Pretraži po
       

Tip smještaja:


Smještaj u blizini
       

Udaljenost


Booking.com
Tečajna lista
=
Kalkulator cestarina Hrvatska