Smještaji Sali


LavdaraTurist Apartments

Apartman

map
LAVDARA - Otok sunca mora i tišine! Otočić Lavdara dug 3 km a širok jedva 1 km nalazi se, petnaestak minuta brodom, udaljen od mjesta Sali na Dugom otoku, na ulazu u Nacionalni park Kornati. Na jugozapadnoj strani otoka okrenutoj mjestu Sali u borovoj šumi nalaze se, uz samo more, ugodni četvero i petokrevetni turistički apartmani. U ponudi imamo četiri apartmana u dvije odvojene kuće 5-10 metara od mora. LAVDARA je otočić bez struje i vodovoda a za grijanje vode iz cisterni (tekuće) i rasvjetu koristi solarnu energiju a za kuhanje i hladnjake plin. Nakon dana provedenog po izboru iz vreve urbanog života vraćate se u oazu mira i tišine na otočić Lavdara gdje u sjeni starih borova uz najljepši zalazak sređujete utiske i prepuštate se pravom uživanju u odmoru bez buke motora, prometa, televizije i ostaloga od čega želite pobjeći birajući ovakav način

Apartmani Zaglav se nalaze u malom mjestu Zaglav na Dugom otoku.Neposredno uz more nalaze se apartmani s prostranim terasama gdje mozete uzivati u predivnom pogledu na more uz dobru hranu pripremljenu od strane domacina na tradiconalni nacin.Uzivajte u ribarskim,ronilackim te panoramskim izletima u obliznje nacionalne parkove s nasim brodom.

LavdaraTurist Apartment 2

Apartman

map

LavdaraTurist Apartment 1

Apartman

map
Apartmani Robeli
Apartman

map
Apartman se nalazi nedaleko od središta mjesta, na manjoj uzvisini ponad uređene plaže, svega stotinjak metara od mora. Mogućnost iznajmljivanja čamca.

LavdaraTurist Apartment 3,4
Apartman

map

Smještaj Pretraži

Pretraži po
       

Tip smještaja:


Smještaj u blizini
       

Udaljenost


Booking.com
Kalkulator cestarina Hrvatska