Hotel Rabac

Pe acestă pagină afişăm rezultatele pentru căutarea ''toate locurile de cazare din localitatea Rabac Hotel''. Puteţi iniţia o nouă căutare prin apăsarea butonului galben ''Caută cazare''. Este recomandat să vă mai întoarceţi, numărul locurilor de cazare înregistrate creşte continuu, astfel dacă mai reveniţi pe pagina noastră sperăm să vă oferim şi mai multe locuri de cazare din localitatea Rabac Hotel.

Hotel Villa Annette

Villa Annette - Hollyday from you dreams Villa Annette is situated on a protected part of the hill slope overlooking the bay of Rabac and has wonderful panoramic view over this part of the Kvarner bay ( islands of Cres, Lošinj, Unije ). The air line distance from the sea coast is some 500 m and   >>>  

General hotel information * Safe in the rooms * Parking next to the hotel * Hotel location: Beach/promenade by the sea * Discount for children All rooms have * SAT TV * phone Hotel facilities * Bar * Indoor pool * Congress hall * Outdoor pool *   >>>  Általános információk Rabacról

Rabac az Isztriai-félsziget keleti partjai mentén elterülő kis, horvát város, mely a környék egyik jelentős turisztikai központja. Ennek köszönhetően város lakóinak legjelentősebb jövedelemforrása a halászat mellett a turizmus. Enyhe mediterrán éghajlatának, kristálytiszta tengervizének, illetve fenyőerdőkkel és olajfákkal borított szárazföldi partszakaszának köszönhetően a város méltán népszerű az utazóközönség körében.

Rabaci látnivalók

Rabac festői szépségű, látnivalókban gazdag város. A település utcáinak bebarangolása bizonyára mindenki számára nagyszerű élményt nyújt. A szűk, kacskaringós utcákon sétálva egy rövid időre megfeledkezhetünk hétköznapjaink problémáiról, és megtapasztalhatjuk egy igazi mediterrán horvát városka kellemes atmoszféráját. A város tengerpartja mentén húzódó sétányon végigsétálva csodás látvány tárul elénk, melyet semmiképp se hagyjunk ki. Akik egy kis történelmi élményre vágynak, mindenképp látogassanak el a Rabac fölé magasodó, körülbelül négyezer éves Labin városába.

Szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek Rabacban

A város rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyóknak. Rabac környékén több kisebb-nagyobb strand is található, melyek közül a Maslenica, a Girandella, a Lanterna és a Szent Andrea is kiérdemelte a kék zászló kitüntetést. Rabac városában számos remek étterem és kávézó várja vendégeit, ahol a különleges gasztronómiai élményekre vágyók megízlelhetik a helyi specialitásokat. Természetesen a megszokott, hagyományos ízvilág kedvelői is meg fogják találni a számukra megfelelő fogásokat. A városban az aktív pihenést kedvelők számos lehetőség közül válogathatnak. Kezdők és profik egyaránt kedvükre búvárkodhatnak, vitorlázhatnak, strandröplabdázhatnak, de emellett lehetőség nyílik például falmászásra vagy lovaglásra is. A várost körbeölelő erdő kiváló terepet biztosít a túrázásra, ahol a természet szerelmesei közelebbről is megismerhetik a környék különleges állat- és növényvilágát.

Szállások Rabacban – Rabaci hotelek, hotel Rabac területén

A városban rengeteg kiváló szálláshely közül válogathat minden ideérkező. Számos apartman, panzió, hotel és magánház várja a vendégeket. A különböző kategóriájú szálláshelyek között bizonyára mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet. Egy biztos, a barátságos vendégszeretet és az igazi mediterrán hangulat szinte mindenhol garantált.
Locuri de cazare Căutare

Filtrare după
       

Tipul locului de cazare:


Unitate de cazare în apropiere
       

Distanţă


Booking.com
Convertor valutar
=
Calculator taxă autostradă Croaţia