Appartamento Cres

Su questa pagina trovi i primi 10 risultati della ricerca ''Cres Appartamento alloggi'' Cliccando sul pulsante arancione ''CERCA ALLOGGIO'' puoi iniziare una nuova ricerca. Conviene visitare spesso il nostro sito perchè l'offerta è in continua espansione cosi la prossima volta troverai ancora più alloggi a Cres Appartamento.

Apartmani Pino & Palma

Una casa famiglia con 5 appartamenti in una posizione attraente e tranquilla. Gli appartamenti sono spaziosi, dispongono di balconi, terrazze, aria condizionata, accesso a Internet e parcheggio privato. Appartamenti al secondo piano con vista sul mare. Gli appartamenti al piano rialzato sono   >>>  Cres, Cres-sziget - általános információk

Cres egy körülbelül kétezres lakosú város, mely az azonos nevű sziget legnagyobb települése és fővárosa, számos látnivalóval, festői környezettel és igazi mediterrán hangulattal várja az odalátogatókat. A Cres sziget az Adria legnagyobb szigete, s az Isztriai-félsziget és a Krk sziget között fekszik. A szigetet meredek hegyoldalak, dús növényzet és csodás öblök teszik igazán felejthetetlenné. Cres városa, mely középkori hangulatával tökéletesen harmonizál a sziget vad szépségével méltán népszerű az utazók körében.

Látnivalók Cresen, Cres-szigeten

Cres városa színes házaival és szűk utcáival csodás látványt nyújt az odaérkezőknek. A várost számos középkori műemlék színesíti, melyeket érdemes felkeresni. Az óvárosban áll a város legrégibb temploma, a Szent Izidor templom, mely a város védőszentjéről kapta nevét. A templomban megtalálható a védőszent 15. században elkészített szobra is. A rakparton találhatjuk meg a régi városháza épületét, azaz a loggiát, mely ma zöldség- és gyümölcspiacként funkcionál. Az óváros területét valaha városfal vette körül, azonban a történelem viharai miatt mára csak a három városkapu maradt épségben, melyek megtekintését semmiképp se hagyjuk ki. A városnéző túra alkalmával mindenki megtapasztalhatja egy igazi mediterrán horvát sziget hangulatát.

Kikapcsolódás és szórakozás Cresen, Cres-szigeten

A város tökéletes úti cél azok számára, akik szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait. Kristálytiszta vizű tengerpartjával és csodás növényvilágával az európai ökoturizmus egyik központja. A csendes strandokon mindenki kellemes környezetben kikapcsolódhat, aki pedig közelebbről szeretné megcsodálni a sziget természeti szépségét, mindenképp menjen el egy hosszabb-rövidebb túrára a közeli erdőkben.

Apartman Cres, Cres-szigeti apartmanok

A városban rengeteg kiváló szálláshely közül válogathat az ideérkező. Kellemes hangulatú magánházak, apartmanok és hotelszobák gondoskodnak róla, hogy nyaralásunk igazán felejthetetlen élmény legyen. Itt tartózkodásunk alatt mindenképp térjünk be a város kiváló vendéglátóegységeibe, ahol közelebbről megismerkedhetünk a helyi ízekkel.
Alloggio Ricerca

Filtra per
       

Tipologia della struttura ricettiva:


Alloggi nei dintorni
       

Posizione


Booking.com
Convertitore di valuta
=
Calcolatore del pedaggio autostradale Croazia