House Umag

This page lists results for search term: 'Umag House accommodation''. By clicking on the orange ''Search for Accommodation'' button you can start a new search. We advise you to return later as our offer is continously groving. This means you will probably find more results from place Umag House later.

1 x House :
94.00
Accommodation Umag: Spacious, two-floor apartment located in Punta, quiet, residential area of Umag. The accomodation is situated approx 200m from the sea and 1 km from the town centre. The apartment is 102 m2 in size + terrace of 9 m2 and a garden, sleeps 6-8 people and has 3 star rating. It consists of a living   >>>  



Általános információk Umagról

Umag az Isztriai-félsziget északnyugati partján található öböl mentén elterülő történelmi kisváros. A település igazi turistaparadicsommá fejlődött az elmúlt évtizedekben, hiszen a tengerparti szakaszon kempingek, szállodák és búváriskolák sorakoznak egymás után. Mindamellett a város egy jól felszerelt kikötővel is rendelkezik. A hatalmas hírnévnek örvendő város népszerűsége nem véletlen, hiszen festői környezetével, történelmi műemlékeivel és csodás strandjaival méltán vált közkedveltté az utazóközönség körében.

Umagi látnivalók

Umag városát a rómaiak alapították, s a 13. század folyamán a velencei uralom alatt fejlődött stratégiailag fontos kikötővárossá. Umag történelmi város lévén nem szűkölködik látnivalókban. Az óváros régi házakkal körülvett, kacskaringós, szűk utcácskáin sétálva megtapasztalhatjuk egy igazi középkori horvát kisváros hangulatát. A 18. századi, barokk stílusban épített templom, a városfal és a megmaradt védőtornyok megtekintése nagyszerű kikapcsolódási lehetőség. A történelem szerelmeseinek ajánlott az ősi Sipar romjainak felkeresése, mely várostól mindössze négy kilométerre található.

Kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek Umagban

A városban nagyszerű kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek kínálkoznak az idelátogatók számára. A város környékén csodás strandok várják a pihenésre vágyókat, ahol természetesen az aktív kikapcsolódás kedvelői sem fognak unatkozni. A környék vizein lehetőség nyílik a búvárkodásra, szörfözésre, vízisíre, vagy vitorlázásra is. A városban fellelhető több teniszpálya és kerékpártúrára alkalmas útvonal is. Umag környékén számos kirándulási lehetőséget találhat minden érdeklődő. A kellemes gyalogtúrák során bárki megismerkedhet a környék növény- és állatvilágával, a kalandosabb kikapcsolódásra vágyók számára pedig lehetőség nyílik hegymászásra is. A túrák fáradalmait érdemes a helyi éttermekben kipihenni, hiszen a hagyományos horvát ízvilág megismerése igazi gasztronómiai élményt jelent.

Szállások Umagban – Umagi kiadó házak, kiadó ház Umag területén

Umag városában szálláshelyek tucatjai kínálkoznak a látogatók számára. A különféle hotelek, apartmanok, magánszállások és panziók ajánlatai között minden bizonnyal minden szálláskereső megtalálja az ízlésének és pénztárcájának legmegfelelőbb szálláshelyet.
Accommodation Search

Filter by
       

Type of accommodation:


Booking.com
Currency converter
=
Highway, Toll Fee Calculator Croatia