Accommodation Postojna

This page lists results for search term: 'Postojna accommodation''. By clicking on the orange ''Search for Accommodation'' button you can start a new search. We advise you to return later as our offer is continously groving. This means you will probably find more results from place Postojna later.

apartma 3
Studio Apartment

Kmetija Mihelčič - Apartma 1
Room

We are located near Postojna in the small village called Mali Otok. In the peaceful place we are offering you rooms and apartments.   >>>  

Hotel Kras
Hotel

Modern and exclusively decorated hotel reflects its prestige in immediate vicinity of a world famous natural attraction of Postojna cave. Garni Kras Hotel, offers accommodation in 24 double-bedded rooms. All rooms are furnished with air conditioning, LCD cable television, telephone, wireless   >>>  

Kmetija Mihelčič - Apartma 2
Apartment

We are located near Postojna in the small village called Mali Otok. In the peaceful place we are offering you rooms and apartments.   >>>  

Hotel Sport ***
Hotel

Hotel Sport offers modern & comfortable accommodation in a 3 star hotel. Together there are 120 beds. It is located near the centre of town and is only 1km from the natural attraction Postojna cave, which is one of the most famous caves in the world. There is plenty of possibilities in and   >>>  

Hotel Epicenter
Hotel

The new hotel Epicenter lies close to Postojna, 2 km from natural treasure Postojna cave. Hotel is an excellent choice for guests who prefer vacation excitement as well as fun and bussiness. As our guest you will enyoj our spacious apartements and rooms with air conditioning, cable LCD TV, tel,   >>>  Postojna - A település

A cseppkőbarlangjáról híres, 15 000 lakost számláló kisváros Ljubljanától 40 kilóméterre fekszik. Szlovénia egyik, turisztikai szempontból legismertebb települése, a főváros és a tengerpart között félúton helyezkedik el. Jól megközelíthető autópályán, közúton vagy vonattal, de repülőtér is található a közelben.

Postojna - Szállás

A fényűző hotelektől a közvetlen hangulatú vendégházakig széles választékot kínálnak a világhírű barlangot meglátogatni érkezőknek. A helyben sütött pékárutól a bowlingpályákig számos specialitást és szórakozási lehetőséget lehet kipróbálni. Sportolni és feltöltődni a természet kínálta lehetőségeken kívül a különféle sportpályákon, fitnesstermekben, medencékben, szaunákban és szépségszalonokban van lehetőség.

Postojnai Cseppkőbarlang

A Szlovén-karszt területén található Európa egyik legszebb és legnagyobb cseppkőbarlangja, melyben különleges klímájának köszönhetően télen, nyáron azonos hőmérséklet, kb. 10oC uralkodik, ezért bármikor látogatható, persze nyáron kellően meleg ruházat ajánlott.

A barlangot a Föld erői és a Pikva folyó alakította és formálja még ma is. A csodás cseppkőalakzatokat óriási hangversenyeknek otthont adó csarnokokban, kisebb átjárókon és alagutakon keresztül lehet megcsodálni. A formák, alakzatok és színek sokfélesége, ámulatba ejti a mélység világába látogatókat. A csodás termeknek és alakzatoknak fantázianeveket adtak, mint például: Spagetti terem vagy a barlang jelképének is számító óriási oszlopcseppkő, a Briliáns.

A cseppköveken kívül a barlang élővilága is különleges. A séta közben találkozhatunk az emberhalnak is nevezett barlangi gőtével.

A kirándulók mellett a profi barlangászoknak illetve bátor amatőröknek is kínálnak lehetőséget kalandtúrák szervezésével.

A földalatti több mint 5 kilóméteres kirándulás megtehető gyalogosan vagy bizonyos részei kisvasúttal is. A kísérővel érkező mozgássérültek is megcsodálhatják a természet eme csodáját a rámpáknak köszönhetően.

Egyéb látványosságok

A felszínen a barlanghoz tartozó Postojna Barlang Turisztikai Park felszíni gyalogos és kerékpáros túraútvonalakkal, horgásztóval, vendéglátóegységekkel, üzletekkel, játszóterekkel szolgálja a vendégek elégedettségét.

Említést érdemel még a park részét képező Predjama kastély, mely egy függőleges sziklafalon épült több mint 120 méteres magasságban. Ez már önmagában is kuriózum és ehhez még hozzá jön az épületet körülvevő télen, nyáron csodás környezet.

Kalandra fel!
Accommodation Search

Filter by
       

Type of accommodation:


Accommodation nearby
       

Distance


Booking.com
Currency converter
=
Highway, Toll Fee Calculator Croatia